Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Nieuw in burn out

Hallo allemaal..

3 weken geleden heb ik te horen gekregen dat ik in een burn out zit.. ook heb ik al 2 jaar last van een paniekstoornis maar daar goed meegeholpen doormiddel van een spyg. Wel nog aan medicatie ( citrolopram).

Dat ik nu in een burn out zit schrok ik van. Acceptatie is er niet. Ik ben me aan het inlezen overal waardoor ik hier kwam.

Ik voel me op dit moment zo ongelukkig. Ik wil en kan alleen maar huilen. De gedachtes en piekeren zijn vreselijk.. mijn vriendinnen stoot ik liever af.. ik vind mijn werk niet erg. Maar doordat mijn vader wat ook mijn baas is ongeneeselijk ziek is geworden heb ik heel wat extra stappen moeten maken en zit ik daar nog midden in.
In mijn relatie heb ik een fout gemaakt.. en proberen daar uit te komen..
Maar de hoeveelheid haat die ik voel voor mezelf. Ik herken mezelf niet meer..


Anoniem
04-02-2024
laatste reactie: 04-02-2024

2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Wat een heftig verhaal.. als je dit allemaal zo beschrijft is het niet heel raar dat je in een burn-out zit en was de paniek waarschijnlijk al een voorbode.

Het piekeren, de twijfels horen erbij.. jezelf haten is intens, maar ook die gevoelens kunnen opkomen. Dat gaat je alleen niet verder helpen.

Ik ben zelf aan de slag gegaan met mijn donkere kanten te gaan accepteren en omarmen, om zelfliefde te gaan ervaren. Dit heb ik aan de hand van meditaties gedaan.

Heel veel sterkte!

K
04-02-2024
Reageer:
Alsof ik mijn eigen verhaal lees. Bij mij is nog niets definitief geconstateerd maar ben morgen "weer" bij de HA. Ook hier vreselijk last van paniek en angst en zit sinds een jaar ook aan Citalopram. In een familiebedrijf waarvan vader ook ongeneeslijk ziek is.. vier jaar verder nu maar makkelijker wordt het niet.

Ik herken mezelf ook niet meer.. wordt er intens verdrietig van!

Inmiddels vind ik mijn werk wel verschrikkelijk..

Veel sterkte met alles!

C
04-02-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>