Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Vernietigd door anderen

In 2019 kwam ik in de bras, door mijn relatie. Hij had een verslaving en trok mij mee in zijn verhaal. Zware dingen gebeurd waardoor heel mijn leven veranderde in een hel. Justitie die ook nog eens een foute instelling blijkt te zijn die zijn eigen volk vermoord, maar dan zachtjes... Zodat niemand het ziet. Ik bevroos en dit tot nu 2024. Ik vond nergens hulp, echt waar, alle groepstherapieen werd ik afgewezen. Nu sta ik op een wachtlijst van 1 a 2 jaar voor psychologische hulp. Mijn leven is kapot gemaakt door de medemens. En ze gaan allemaal vrijuit. Als iemand psychisch hulp vraagt en het niet krijgt. Verschrikkelijk. 2 jaar geleden stond mijn cortisol waarde op 734 nu op 574 ik zit in een burnout en bijnier uitgeput. Mijn leven is stuk. Door de maatschappij. En ik heb dit maar te aanvaarden.

Ilse vdb
26-01-2024
laatste reactie: 26-01-2024

1
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hoi Ilse
Je moet niks aanvaarden je moet voor jezelf opkomen.
Klinkt heel gemakkelijk maar dat is het zeker niet. Zijn veel verschillende mensen met een burn-out. Heb er zelf ook last van. ik ben voor mezelf opgekomen. Maar nú sinds mijn mijn burn-out is dat nog erger geworden. Heb overal mijn stem moeten laten horen om gehoord en behandeld te kunnen gaan worden.
Mijn huisarts wilde mij eerst niet verwijzen en na aandringen van mij heeft ze het uiteindelijk gedaan. Maar kreeg toen te horen de wachttijd is minimaal 1jaar.
Heb toen gezegd ga ik niet mee akkoord heb nu hulp nodig en niet over een jaar.
Je brein neemt soms een loopje met je en dat moeten ze echt serieus nemen.
Als het niet via de gewone weg lukt moet jij kijken via een andere manier.
Leiden meer wegen naar rome zei mijn opa altijd.
Sterkte 🙏

Aswin
26-01-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>