Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Vraag

Hallo , ik wil even mijn verhaal delen , ik ben in juli totaal ingestort lichamelijk maar ook mentaal heel erg ik had constant het gevoel dat mensen mij gingen verlaten en mij alleen gingen laten ik werd daar heel verdrietig van en kon alleen maar huilen en had extreem veel paniek aanvallen , 3 maanden later dacht ik dat ik de goede kant op ging ik kon weer wat dingetjes doen en mijn hoofd was ook rustig bijna geen gepieker of heel lichtjes op de achtergrond. Nu weer 3 maanden verder en ik merk dat die lastige dingen van aan het begin weer terug beginnen te komen niet zo heftig als toen maar ze zijn wel aanwezig toen was het zo het ging 2 weken slecht 2 weken goed , en nu is het heel de dag door goed , slecht , goed slecht. Hebben meer mensen dit gehad? Groetjes s 27 jaar.

Anoniem
22-01-2024
laatste reactie: 26-01-2024

1
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Je verteld helemaal niet waarom je bent ingestort. Je bent niet de enige die dit overkomt, dat weet ik wel. Wat is nu je situatie? Werk je niet meer? Op deze site hebben wij het allemaal moeilijk. We proberen elkaar te steunen.. Doe je mee?

Gandalf
26-01-2024
Reageer:
Hoi anoniem,
Ik neem aan dat je ook een burn-out hebt. Maar het kan ook iets anders zijn geweest.
Ik luister veel boeken en er zijn zoveel verschillende aandoeningen/ziektes die het geweest kan zijn. Iedereen hier praat over een burn-out maar de zelfde symptomen komen ook voor bij long COVID.
Maar wat ik wel herken is dat het zo goed kan gaan en dan minder. Dit is echt frustrerend want zo heb je hoop en dan ben je in je negatieve fase.
Het is erg lastig om hier mee om te gaan. Maar de mensen om je heen snappen er ook helemaal niets van. Die zien steeds 2 verschillende persoonlijkheden.
Heb hier ook dagelijks mee te maken om gek van te worden.
Hoop dat voor iedereen er toch een positief herstel in zit, want je kunt in een jaar alles kwijt raken. Bij mij staat mijn werk en mijn relatie zwaar onder druk en ben soms bang om dit kwijt te raken.
Ik denk nu heb ik hier altijd zo hard voor gewerkt. Heb veel gewerkt en voor anderen klaar gestaan en dit is nu mijn cadeau.
Hoop wel op betere tijden om dan te kunnen gaan genieten van de mooie dingen van het leven.
Sterkte voor de komende tijd.
Groet Aswin



Aswin
26-01-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>