Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Last van druk op ogen

Last van druk op ogen.

Ik heb sinds enkele maanden een burnout/angststoornis.
Op dit moment er last van druk op mijn ogen en in mijn hoofd.
Na 2 dagen nam het iets af en helaas begint het nu weer. Door de druk op mijn ogen wordt ik erg moe en krijg in hoofdpijn.
Herkent iemand dit?

Hannek.
03-01-2024
laatste reactie: 08-01-2024

2
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik zelf heb ook al een aantal maanden last gehad van druk achter de ogen en daarna krijg ik hoofdpijn rondom mijn voorhoofd (en last van het licht) Bij mij zijn ze er inmiddels achter dat ik kaakklem en een te hoge spierspanning in mijn nek/hals heb en daardoor aangezichtspijn/hoofdpijn.

Het kan meschien schelen om op tijd je ogen even dicht te doen en te onspannen, in een rechte houding liggen/zitten en een kussen gebruiken die niet te bol is voor een goede ondersteuning voor je hoofd en optijd gaan liggen als je de hoofdpijn voelt aankomen..
hoofdpijn is bij mij zo goed als weg, behalve de druk achter de ogen, het is wel verminderd maar nog steeds redelijk last van. Helaas geen tips daarvoor

Anoniem
05-01-2024
Reageer:
Heel erg bedankt voor je reactie. Ik denk inderdaad dat ik ook een hoge kaakspanning heb. Druk achter je ogen is dus helaas iets waar we het mee zouden moeten doen. Hoofdpijn is bij mij in periodes. Dan veel last en dan gaat het weer beter. Ben ook zo ontzettend moe hebben jullie dat ook?

Hannek.
08-01-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>