Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Sinds burnout PDS klachten toegenomen

Zijn er ook lotgenoten die naast hun burnout ook PDS hebben ? Sinds mijn burnout zijn mijn PDS klachten enorm toegenomen. Door de PDS ervaar ik dan ook weer onrust en paniek klachten.

Soms gaat het goed en heb ik vrij weinig klachten en dan als donderslag bij heldere hemel heel veel klachten zoals uiteraard darm- en maagklachten, brok in mijn keel, tongbranden, moe, depressief en zou ik het liefste de hele dag huilen. Dat duurt meestal 4 tot 6 dagen en dan gaat het weer een week of twee redelijk goed. En dan weer dezelfde ellende.

Zijn er mensen die dit herkennen en die ook zo'n last van hun maag en darmen hebben ?

Erik
31-12-2023
laatste reactie: 12-01-2024

3
3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Zover ik weet heb ik geen PDS, maar heb wel vreselijk last van mijn maag en darmen en idd ook constant een brok in de keel. Dus kan me voorstellen dat je klachten erger worden door een burnout.

Anoniem
05-01-2024
Reageer:
In het lijf werkt alles met elkaar samen. De darmen worden niet voor niets 2e heesenen genoemd. En bij spanning zoals een examen moeten we allemaal wel wat vaker naar het toilet. In die zin niet gek als je een toename merkt. Stress werkt door in alles, ook hormonale processen (ook bij mannen). Schommelingen horen daar vaak ook bij.

M.
11-01-2024
Reageer:
Hoi Erik , ik heb geen pds maar sinds mijn burn-out heb ik ook erg last van mijn maag en darmen, en depressief voelen . Ik ga hier voor naar een homeopaat en krijg supplementen ook een natuurlijke antidepressiva (saffraan) dit heeft wel even geduurd voor het aansloeg maar ik voel me al meerderen dagen veel beter. Liefs S

Anoniem
12-01-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>